Website gemaakt voor Kees Elffers

Keeselffers.nl is een website gemaakt voor de ‘Dutch DesignerKees Elffers met daarin zijn autonome en toegepaste kunst. Hierdoor fungeert de website als een eenvoudig portfolio. Een ‘WordPress klein’ website dus (lees hierover meer op: Bouw-en-onderhouds abonnement). We maken graag websites voor kunstenaars, laagdrempelig en voor een eerlijke prijs.

Deze website is gemaakt voor de ‘Dutch Designer’ Kees Elffers. Kees maakt o.a. meubels in serie die hij verkoopt. Daarom staat naast o.a. de omschrijving van het handgemaakte meubelstuk óok de verkoopprijs vermeld. Hierdoor kunnen bezoekers zien dat het werk te koop is. Via het contactformulier kunnen ze dus meer informatie opvragen over de verkoop van de meubels en sculpturen. De teksten zijn geschreven door een tekstschrijver, daar is goed over nagedacht. De site is tweetalig gemaakt voor de Nederlandse en internationale markt. Dus een goed alternatief voor een webwinkel.

Deze WordPress klein website is gemaakt op basis van WordPress Thema ‘OnePress’ met aangepaste kleurstellingen en vormgevingselementen. De Plugin ‘jQuery Masonry Image Gallery’ zorgt daarom voor een speelse weergave van de foto-gallery en is responsive zodat de gallery zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarmee de website bezocht wordt. Met een klik op de foto wordt deze vergroot weergegeven voor een meer gedetailleerd beeld. Met de Plugin ‘qTranslate-X’ kunnen de pagina’s eenvoudig in meerdere talen worden aangemaakt en aangepast. Het contact-formulier is goed beveiligd met ‘Google reCaptcha‘ wat er voor zorgt dat er geen robots het formulier kunnen spammen. Bij alle websites die we maken houden we rekening met de veiligheid, we maken een site altijd https:// en SSL (een slotje dus) veilig.

  • WordPress Thema : OnePress
  • Standaard Plugins : UpdraftPlus – Backup/Restore, Contact Form 7
  • Extra Plugins : qTranslate-X, jQuery Masonry Image Gallery, Simple Lightbox
  • website: keeselffers.nl

Wil je ook een mooie website voor een kunstenaar?

Bel: 085 878 65 24

Mail: studio@code-en-design.nl