Website voor praktijk Chagpori Amsterdam

In juni 2020 heeft Nel de Jong een website voor haar praktijk voor Tibetaanse geneeskunde in Amsterdam door ons laten maken.

Wind-, gal- en slijmenergie

De Tibetaanse geneeskunde gaat uit van een onlosmakelijk verband tussen lichaam en geest. In deze eeuwenoude heelkunst wordt ziekte gezien als een uit balans raken van de drie basisenergieën: wind-, gal- en slijmenergie.
Op de website voor de Chagpori praktijk wordt meer uitgelegd over ‘Sowa Rigpa’ en hoe het werkt.

Meertalige website voor praktijk

https://chagpori.nl/ is uitgevoerd in vier talen. Daarvoor hebben we de WordPress vertaal plugin Polylang ingezet. Deze plugin maakt het mogelijk om voor iedere pagina een vertaling te schrijven. Er verschijnt een vlaggetje in de menu balk. Daarmee kan van taal kan worden gewisseld.

Eigen thema voor eigen look en feel

De site heeft een geheel eigen look and feel. De opzet van de pagina’s is eenvoudig, rustig en overzichtelijk met de bedoeling een vriendelijke, prettige sfeer op de site te creëren. Daarom hebben we een op maat gemaakt thema gebruikt, met een eigen kleurenpalet.

Chagpori site voor praktijk iPad Landscape

Een familie van websites

Chagpori Amsterdam en Stichting Chagpori voor Tibetaanse Geneeskunde zijn nauw aan elkaar verbonden, en bovendien is het Chagpori Tibetan Medical Institute in feite de thuisbasis van Chagpori in India. Daarom hebben we ervoor gekozen de twee andere sites ongeveer hetzelfde uiterlijk te geven als de website voor de praktijk . Daardoor is een familie van Chagpori sites ontstaan.

Cyber security

Websites die over aspecten van de Tibetaanse cultuur gaan hebben veel last van aanvallen uit het grote China. De veiligheid van de site heeft daarom extra aandacht gekregen. Naast het gebruik van WP-Cerber zijn er een aantal hindernissen ingezet waardoor het voor hackers een stuk lastiger is om binnen te komen. UpdraftPlus verzorgt de backups van de site. De backups van alle bestanden en van de database worden automatisch opgeslagen op een externe cloud service.

Contact

Als je ook een website voor je praktijk wilt, of als je vragen hebt, bel of mail ons dan gerust!

Mail: studio@code-en-design.nl

Bel: 085 878 65 24