Koestersteen, gevonden worden op internet

De website koestersteen.nl is gemaakt voor Jacomijn van der Donk. Ze is sieraadontwerper die door persoonlijk verlies speciale mini urnen, ashangers en gedenkdozen is gaan ontwerpen. In eerste instantie voor zichzelf, maar nu ook voor anderen die de herinnering aan een dierbare willen koesteren. Jacomijn wil vooral snel gevonden worden op internet.

Ook de afbeeldingen moeten goed gevonden worden op internet

Gevonden worden op internet door zoekmachine optimalisatie

Jacomijn was een van de eerste die dit soort sieraden ging ontwerpen en verkopen. Tegenwoordig zijn er meer aanbieders van deze producten. Veelal slappe aftreksels, gemaakt in grote productie. Jacomijn vindt het heel belangrijk dat haar website koestersteen.nl gevonden wordt tussen deze groothandels. Daarom was op de site behoefte aan een goede ‘Search Engine Optimization’ (SEO, zoekmachine optimalisatie).

We hebben de zoekopdrachten binnen Google Analytics geanalyseerd. Door de juiste teksten te laten schrijven heeft ze haar website kunnen optimaliseren. De site van Jacomijn is nu beter vindbaar op internet.

Meer bezoekers aantrekken

Om meer bezoekers op haar website te genereren heeft Jacomijn ook een instagram account waar ze haar werk promoot, met daarop een link naar de website voor het aantrekken van meer bezoekers.

De gunfactor…

Er is ook een pagina met reviews. Dit wekt vertrouwen bij bezoekers waardoor ze eerder overgaan tot aankoop:

Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij dat ik de Koesters van Jacomijn gevonden heb. Geen overdreven ‘protserigheid’ maar pure eenvoud. Vanaf het eerste contact met Jacomijn voelde het goed. Haar passie en liefde voor het vak en de Koesters stralen ervan af. Mijn Koester past bij mij, hoort bij mij. Met mijn Koester is mijn vader altijd bij mij. Dank je wel lieve Jacomijn voor mijn mooie Koester. Helga Leenstra

Deze website heeft een heldere uitstraling, waardoor de producten mooi tot hun recht komen. Naast de beschrijving van het product staat ook de prijs vermeld zodat je weet wat je kan verwachten. Via de contact knop kun je direct naar het contactformulier en telefoonnummer om meer informatie op te vragen of om een afspraak met Jacomijn in haar atelier te maken.

Website: koestersteen.nl

WordPress Thema: aangepaste Twenty Seventeen
Plugins: o.a. Yoast SEO, Mobile Menu, Responsive Lightbox & Gallery.

Wil je ook een website?

Bekijk ons aanbod